Edut

1. Se muuttaa tapasi nähdä kaupunkia

Anna Bromptonin viedä sinut minne vaan  - sen helppo ja monipuolinen käyttömahdollisuus saa sinut kokemaan kaupunki uudella tavalla, yöllä ja päivällä. Vapauta itsesi muilta liikennevälineiltä ja aikatauluilta, kulje kaupunkia ympäriinsä kuten haluat. Kaipaatko vaihtelua? Nappaa Brompton junaan, lentokoneeseen tai vaikka autoon niin voit tutustua paikkoihin vähän kauempanakin.

 

2. Se on helppo taittaa ja käyttää

Voit muuttaa pyöräsi siistiin ja pieneksi taitettuun pakettiin sekunneissa. Näin pieni koko tarkoittaa että voit ottaa pyöräsi mukaan kaikkiin julkisiin kulkuneuvoihin (myös ruuhka-aikoina), sisälle rakennuksiin turvallista ja siistiä säilytystä ajatellen. Fiksu suunnittelu takaa että mahdollisesti likaiset pyörän osat pysyvät pois tieltäsi nostaessasi pyörää. Pyörän voit nosta satulassa olevasta kahvasta ja voit myös työntää / vetää pyörää ohjaustangosta. Katso videolta kuinka helppoa taittaminen on. Katso kokoon taitetun pyörän koot täältä

3. Se maksaa itsensä takaisin muutamassa kuukaudessa

Säästä aikaa, rahaa ja saa kuntoa. Käytä Bromptonia muun muusta liikenteessä välittämättä tai päivittäiseen työmatkapyöräilyyn niin kulusi vähenevät ja kunto kasvaa. Moni käyttää Bromptonia seikkaillakseen eri kaupungeissa ja todella pitkillä matkoillakin, ei ainoastaan kaupunki- ja työmatkapyöräilyyn. Jos kaipaat tähän lisää inspiraatiota, katso joitain näitä uskomattomia matkoja.

4. Se on rakennettu sinun turvallisuuttasi ajatellen

Me otamme laadun tosissamme, juuri tämän syyn takia jokainen pyörä valmistetaan korkeasti koulutettu tiimimme Lontoon tehtaassamme. Pienet renkaat ja tarkasti reagoiva ohjaus auttavat nopeissa lähdöissä ja välttämään tiellä olevia esteitä. Pysty ajoasento helpottaa kuljettajalle ympäristön havainnointia liikenteessä. Pimeällä ajoon on tarjolla monta eri valoratkaisua paristovaloista napadynamoihin

5. Näitä ei juuri varasteta

Pyörävarkaudet vain lisääntyvät, mutta Bromptonin voit ottaa helposti mukaasi minne vain. Pienen kokonsa takia Brompton on ihan ok ottaa mukaan työpaikallesi, kotiin ja vaikka kauppoihin. Sinun ei tarvitse murehtia kuinka lukita pyöräsi ulos, puhumattakaan uuden pyörän oston hankaluudesta. Voit rekisteröidä Bromptonisi Brompton.com sivuilla saadaksesi lisäturvaa.