Kuinka se toimii

brompton the fold

Taittaminen


Pyörän ainutlaatuinen suunnittelu tarkoittaa että voit taittaa pyöräsi ja avata se alle 20 sekunnissa. Taitettuna pyörä pysyy kompaktissa paketissa lukittuna itseensä joten nostaminen ja kantaminen sekä sen varastointi minne vain on helppoa. Ketjut ja vaihdeosat ovat taitetun pyörän keskellä joten ne eivät pääse sotkemaan muita tavaroita tai vaatteita.

brompton handlebars

Ohjaustangot


Neljä eri ohjaustanko-vaihtoehtoa mahdollistavat eri ajoasennot eri ajotyyleille ja eripituisille kuljettajille, ohjaustangon kulmaa ja satulan etäisyyttä muuttamalla kaikille löytyy varmasti sopiva ajoasento.
Klikkaa täältä nähdäksesi eri ajoasennot

brompton the ride

Ajaminen


Pienet renkaat tuottavat hyvän kiihtyvyyden ja tarkan käsiteltävyyden, jotka ovat omiaan pysähtelevässä ja ruuhkaisessa kaupunkiliikenteessä.* Pieni renkaan halkaisija lisää vanteen lujuutta ja jäykkyyttä. Jousitus ja pitkä satulatolppa lisäävät ajomukavuutta pitkillä matkoilla ja vähän karummassa maastossa.

Vaihteisto

Neljä eri vaihdemallia plus niiden eri vaihtoehdot tuovat vaihtoehtoja eripituisille matkoille, eri maastoille ja erityyppisille kuljettajille, olit sitten työmatkapyöräilijä tai haluat ajella enemmän alppimaisemissa. Vaihteistojen kevennys ja korotus on todella helppoa.
1 vaihteinen  - Kevyt ja yksinkertainen tasaiseen maastoon
2 vaihteinen  - Yksi vaihde lähtöihin ja ylämäkiin, toinen katka-ajoon. Joustava ja kevyt
3 vaihteinen – Vankka ja suljettu napavaihde jokapäiväiseen ajoon
6 vaihteinen – Todellinen jokapaikan vaihtoehto kaikille pitkänmatkan kuljettajille ja niille jotka pitävät haastavista nousuista

Laukut

Brompton laukut mahdollistavat pyöräilyn osaksi jokapäiväistä elämääsi. Jokapäiväiset kuljetustarpeet on helppo ratkaista monipuoleisella laukkuvalikoimallamme josta löytyy sopiva kaikkiin tarpeisiin ja eri tyyleihin sopivaksi.

Koska laukut eivät kiinnity ohjaustankoon vaan eturunkoon, niiden käyttö ei vaikuta pyörän ohjaukseen tai ajon vakauteen.

brompton COLOURS

Värit

Brompton pyöreät on saatavana 12 eri värillä sekä 2-värisenä.

Saatavana on myös Raaka Lakka malli jossa teräksen päällä on vain lakkaus, joten pyörän juotokset näkyvät hienosti tuoden esiin laadukkaan käsityön leiman.

VALITSE VÄRISI